eren hakkında...
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
eren hakkında...
[b]EREN: 1984 İstanbul doğumlu.Grubun en büyük üyesi.Ortaögrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi.Halen bu okulda Modern Dans Eğitimi alıyor.6 yıl boyunca AKM Gençlik balosunda görev yapan Eren ayrıca Londra'da Urdang Dance Acedemi de ve Budapeşte Dans Okulu'nda eğitim aldı.Çin'de yapılan dans grupları gösterisinde ülkemizi temsil etti.Candan Erçetin, Beyazıt Öztürk, Ragıp Savaş, Rasim Öztekin gibi daha birçok unlu ismin katıldığı Yıldızların Altında adli müzikalde sahne aldı.
1-)Vip konutlarında oturuyor
3-)Eren'in annesinin adı Ayşe.Kardeşi Esen 20 yaşında ve ikinci adı da ecem miş
4-)Kocaeli ili körfez ilçesine bağlı Yarımca da anneannesi oturuyor
5-)Araba kullanırkan garip haraketleri varmış mesela alt dudağını ısırırmış ve Yaseminin dediğine göre dilini çıkarırmış
6-)3 yıllık bi ilişkisi var erkek arkadaşının adı Yavuz,ekonomi bölümünde okuyormuş
7-)felsefe dersini hiç sevmiyormuş
8-)arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa tiner saçmışş
9-)babasının adı Celal'miş
10-)Küçükken yazlıklarında reçellerin içine karıncalar girermiş ve eren karıncaları reçelle yermiş
11-)Burnunun yanındaki ben doğuştanmış yaptırmamış.
13-)Sağ bileğinde bir dövmesi var:üzerinde 'be yourself' yazıyormuş,yani anlamı kendin ol
[/b]
1-)Vip konutlarında oturuyor
3-)Eren'in annesinin adı Ayşe.Kardeşi Esen 20 yaşında ve ikinci adı da ecem miş
4-)Kocaeli ili körfez ilçesine bağlı Yarımca da anneannesi oturuyor
5-)Araba kullanırkan garip haraketleri varmış mesela alt dudağını ısırırmış ve Yaseminin dediğine göre dilini çıkarırmış
6-)3 yıllık bi ilişkisi var erkek arkadaşının adı Yavuz,ekonomi bölümünde okuyormuş
7-)felsefe dersini hiç sevmiyormuş
8-)arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa tiner saçmışş
9-)babasının adı Celal'miş
10-)Küçükken yazlıklarında reçellerin içine karıncalar girermiş ve eren karıncaları reçelle yermiş
11-)Burnunun yanındaki ben doğuştanmış yaptırmamış.
13-)Sağ bileğinde bir dövmesi var:üzerinde 'be yourself' yazıyormuş,yani anlamı kendin ol
[/b]
1 sayfadaki 1 sayfası